Η ιστοσελίδα μας


Σελίδα επικοινωνίας : info@agios-rafael.org

Για την δόξα του Κυρίου ημών Χριστού
και των αγαπημένων Του, Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Η Ιστοσελίδα μας ειναι αφιερωμένη στον μικρό Ραφαήλ Βαλσαμάκη που έφυγε αναπάντεχα στα 3 του χρόνια.


Πριν λίγους μήνες ξεκίνησα μια προσπάθεια για μια ολοκληρωμένη και σφαιρική προβολή του συνταρακτικού φαινομένου που αφορά τον Αγιο Ραφαήλ ,Αγιο Νικόλαο και Αγία Ειρήνη.

Το όλο θέμα πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σοβαρό ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο θρησκευτικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος. Πέρα απο την δεδομένη αξία που παρουσιάζει για τους Χριστιανούς αποτελεί παγκοσμίως  το κορυφαίο ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονός στον χώρο της μελέτης του υπερφυσικού.

Ολα όσα προσπαθούν να αποδείξουν η να κάνουν πραγματικότητα οι επιστήμονες στα εργαστήρια κβαντομηχανικής ανά τον κόσμο σπαταλώντας εκατομμύρια ,συμβαίνουν από το 1959 καθημερινά, και σε επίπεδο καθημερινής πραγματικότητας στην Λέσβο αρχικά, και σε πολλά μέρη του κόσμου μετέπειτα.

Η χωροχρονική πύλη που άνοιξε ο Αγιος Ραφαήλ αποτελεί την πλέον σημαντική απόδειξη για την ύπαρξη του κόσμου των Χριστιανών έτσι όπως τον περιγράφουν τα Ευαγγέλια.

Το 1959, η ορθόδοξη πίστη τελικά απέκτησε  νέες σύγχρονες και ατράνταχτες επιστημονικές αποδείξεις  για να συνεχίσει την  ιστορική της πορεία στους εξαιρετικά δύσκολους χρόνους που καταφθάνουν.

Αυτά που συνέβησαν στον Λόφο των Καρυών αρχικά και συμβαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη έκτοτε, αποτελούν την μεγαλειώδη επέμβαση του Θεού των Χριστιανών στην εποχή μας.

Ο Αγιος Ραφαήλ ταξιδεύει ανάμεσα στους δύο (?) κόσμους καθημερινά. Εκμηδενίζει χώρο και χρόνο πηγαίνοντας σε στιγμιαίο χρόνο στην Αμερική η την Αγγλία.

Καταφέρνει και εισχωρεί στο ανθρώπινο ψυχικό επίπεδο την ώρα του ύπνου δημιουργώντας ονειρικές καταστάσεις εντελώς ελεγχόμενες κυρίως με σκοπό την ενημέρωση - προειδοποίηση, για μελλοντικά θέματα. Πάντα σεβόμενος την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου που επικοινωνεί.

Υλοποιείται τόσο αληθινά, εύκολα και γρήγορα που πολλές φορές φοβίζει τους απροετοίμαστους ανθρώπους.

Επεμβαίνει, με την σκέψη η την αφή και αλλάζει την σωματική κατάσταση ασθενών προφανώς αλλάζοντας την μοριακή δομή με κάποια άγνωστη θεραπευτική ενέργεια.

Το θέμα είναι σίγουρα εξαιρετικά μεγάλο σε όγκο στοιχειών και όσο το ερευνώ συνεχώς ανοίγει νέες πτυχές.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζω νέα στοιχεία από υλικό που αφορά τους Αγιους.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε με τον agio-rafael.org όπου και ξεκίνησε η παρουσίαση των Αγίων και των γεγονότων που συνδέονται με αυτούς.

Στην πορεία κατασκευής της κεντρικής ιστοσελίδας  συναντήσα τον Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα  Δημητρόπουλου ( Ιερατικού  Προιστάμ. Ι.Μ Αγίου Ραφαήλ GIFHORN ) που  προσέφερε και προσφέρει σημαντικό υλικό από το σπουδαίο έργο της Ιεράς Μονής του.

Η δεύτερη προσπάθεια, αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας αφιερωμένης στον τόπο γέννησης αυτού του τόσο σημαντικού ανθρώπου και μετέπειτα ουράνιου Αγίου.

Δυστυχώς στο διαδίκτυο δεν υπήρχε μέχρι σήμερα υλικό για την Ιθάκη του Ραφαήλ. Ο Αγιος το έχει δηλώσει πολλές φορές σε διάφορα άτομα ότι επιθυμεί ο κόσμος να πληροφορηθεί κάθε πτυχή της ζωής του.

Με την βοήθεια του Αρχιμ. Νεκτάριου Πέττα ο οποίος επισκέφθηκε την Ιθάκη και τον Ναό του Αγίου τον Ιούνιο του 2008, λάβαμε την άδεια να δημοσιοποιήσουμε το μικρό βιβλίο του  πρεσβυτέρου Θεοδοσίου Ι. Δενδρινού -Οικονόμου  Αρχιερατικού  Επιτρόπου  Ιερού Ναού Αγιου Ραφαήλ, Ιθάκης.

Τώρα κάθε Έλληνας θα μπορεί να μάθει τι ακριβώς συνέβαινε και πώς συνέβει. Τα γεγονότα που συνοδεύουν την αποκάλυψη του τόπου γέννησης του Αγίου, είναι συνταρακτικά.

Ας θεωρούμε μέγιστη τιμή για το έθνος μας ότι όλα αυτά συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα. Την χώρα που αγάπησε και τίμησε την Ορθοδοξία.

Επόμενη παρουσίαση η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ ,Νικολάου και Ειρήνης στην Αχαία και των όσων θαυμαστών την συνοδεύουν.

Μείνετε μαζί μας !